Mitt første blogginnlegg

Hei og velkommen til bloggen min.

Jeg heter Grete, men blogger under navnet IskremMamma. Jeg er 34 år, bor på en bondegård på vakre Jæren i Rogaland, og jobber som selvstendig næringsdrivende. Jeg er gift med Ole Morten, og sammen har vi 4 barn, en katt, to kaniner og noen høner. I fjøset har vi mange kyr, og i enden av tunet står en liten iskremfabrikk.

Egentlig er jeg utdannet frisør, men sluttet og jobbe som det i 2006. Samme år startet mannen min, Ole Morten, opp firmaet Iskremgarden mens jeg gikk hjemme i barselpermisjon. Det har vært en spennende reise med både oppturen og nedturer.

Idèen med denne bloggen er å gi et lite innblikk i livet mitt som IskremMamma. Jeg vil dele litt fra familielivet, og litt fra jobben som iskremprodusent. Vi har mye spennende på gang, som jeg gleder meg til å dele fremover.

Koselig om du vil følge meg 🙂

-IskremMamma-

IMG_0040