Idéen om bloggen

Jeg har lenge tenkt at det kunne vært gøy med en blogg, men å ta steget er faktisk ganske skummelt. De siste ukene har jeg jobbet mye i hodet mitt ang bloggen, og veid frem og tilbake. Så snakket jeg litt med søstera mi på søndag. Vi satt i familieselskap og jeg nevnte at jeg skulle skrive blogg og hva jeg følte ang det. Hun mente det bare var å lukke øynene og trykke «send», ikke værre enn det. Å ha en uredd søster kan være ganske greit 🙂

Men idéen ble satt til live i høstferien. Vi var i Danmark, og hadde litt bedre tid enn ellers. Og har en først litt god tid så begynner hodet å spinne nye idéer. Egentlig så er det litt farlig å ha god tid sånn sett….

I Danmark var vi på Skallerup Seaside resort. Et koselig feriesenter med badeland, lekeland, bowling m.m. Når en har barn i forskjellige alder, slik som våre barn på 13, 11, 7 og 1 år, så er det vanskelig å finne aktiviteter som passer alle. Uansett er badeland alltid bankers.

Her er et bilde fra Nordsøen Oceanarium vi også besøkte. Dette er Nordeuropas største akvarium.

-IskremMamma-