Tur til Oslo

I sommer fylte Mathilde 11 år. Gaven hun fikk av oss var en tur til Oslo med meg, og billetter til MGPjr finalen som skal være i Telenor Arena på lørdag. Det var tilfeldig at jeg fikk bestilt billetter samme dag som de ble lagt ut, og vi fikk booket plasser på rad 3. Sammen skal vi reise med søstera mi, og jenta hennes som er 8 mnd yngre enn Mathilde. Med andre ord, en skikkelig jentetur 🙂 Regner med at jentene vil shoppe litt, og det blir muligens en tur opp til slottet.

Det beste jeg vet med å reise på tur er å gå ut å spise god mat. Alt fra hotell-frokosten til restaurant- eller kafébesøk. Denne gangen skal vi bo på Scandic Byporten og spise frokost på Egon. Gleder meg allerede 🙂

Ellers så er det et must å smake på noe god iskrem når jeg er på tur. Det er greit å få litt inspirasjon og ta med seg hjem, siden vi i Iskremgarden snart skal lansere noen nye smaker. Spennende å se hva vi lander på tilslutt 🙂

Kofferten er pakket, og avgårde til flyplassen går turen.

Ha en nydelig helg 🙂

-IskremMamma-