Slottet og MGPjr

God morgen fra Oslo. Jeg rakk ikke å blogge i går siden alt gikk i ett her. Men dagen i går ble veldig bra. Vi rakk over det vi hadde planlagt, og heldigvis var været nydelig, selv om det var en del kaldere enn vi har det hjemme for tiden.

Jentene fikk seg nye klær i butikker vi fant på Karl Johan. Og den obligatoriske 12 kaffien tok vi på Fridays. Jeg var fornøyd med kaffien jeg fikk med hjerte på, men Mathilde mente på det såg ut som ei rumpe……Snakk om å være gledesdreper.


Siden Mathilde aldri hadde vært i Oslo før, så måtte vi opp til slottet. Kan jo ikke dra til hovedstaden uten å besøke slottet.

På kvelden reiste vi til Telenor Arena på Fornebu på MGPjr finalen. Utrolig morsomt å se hvor mye som ligger bak et direktesendt TV program. Kameraer som sveiver overalt, programledere og teknikere som løper rundt og 15000 tilskueren  i salen. Stemningen var til å ta og føle på 🙂 

Kl 22 var det slutt. Da hadde vi vært på Fornebu siden klokka var 17. Shuttlebussene stod på rekke og rad, fylte opp bussene med små og store. Regnet øste ned, men køen gikk overraskende fort fremover. Imponert over hvor raskt de klarte å få 15000 barn og voksne avgårde på så kort tid etter arrangementet. 

Jeg syns hele opplegget både før, under og etter MGPjr var utrolig bra. Anbefales 🙂

-IskremMamma-