Det beste med jobben…

Å jobbe som iskremprodusent kan være ensformig, men til tider veldig interessant. Spesielt gøy er det å reise til Italia på iskrem-messe og smake på deilig italiensk gelato i 4 dager. Da er det litt sånn som med vinsmaking, du kan ikke spise opp alt du får servert. Den feilen gjorde nemlig jeg første gang jeg var på messa, og har lært siden…

På messa er det uendelig med varianter å teste. Vi kommer alltid hjem med masse inspirasjon etter en slik tur.

Noe annet som er veldig gøy er å mikse og trikse til nye varianter. Ofte hjemme på kjøkkenbenken i starten, og så tas det et steg videre til islokalene. Da er plutselig overtidsjobbing veldig gøy 🙂 Inni mellom leverer vi ut smaksprøver til familie og venner, og ber dem teste ut ulike varianter og komme med tilbakemelding på hva som funker og ikke. Det pleier ikke være vanskelig å få test-personer.

Nå i disse dager jobber vi med nytt design på boksene. Hele profilen til Iskremgarden skal endres, og vi skal også komme ut med nye smaker. Det gleder vi oss veldig til, og vi tror det blir knall bra 🙂 Den nye profilen blir totalt forskjellig fra slik den er i dag, og vi gleder oss til å høre responsen fra våre trofaste kunder. Det er bare å følge med 😉

Ha en nydelig dag videre!

-IskremMamma-