Det nærmer seg…

Egentlig er jeg litt sent ute (til å være meg…..) med juleforberedelsene i år. Det har vært så utrolig travelt i det siste, så jeg har ikke hatt tid til å begynne å forberede ting enda. 

MEN julemusikken er i bakgrunnen, både på jobb (til Ole Morten’s store fortvilelse) og hjemme ❤️ DAB radioen har to julekanaler som spiller julemusikk døgnet rundt. Magisk 🙂

Her en dag fant jeg en kalender som jeg hadde så lysst på: Lakrids by Johan Bülow. Jeg har ikke hatt kalender selv på mange år (utenom Flax-kalender da). Jeg viste denne kalenderen til mannen min, og vipps noen dager senere så lå den i postkassen. Gjett om jeg gleder meg til advent ❤️


I morgen skal Emrik på 7, som nettopp har begynt på håndball, spille sin første håndballturnering og da må jeg bake gjærbakst. Jeg bruker denne fantastiske oppskriften fra Det søte liv, og lager kanelsnurrer av den ❤️


Ha en nydelig fredag der du er 🙂

-IskremMamma-