Det flyter over…

Tro det eller ei, men en gang i tiden likte jeg klesvask. Jeg likte å sortere hvitvask, og farget vask, sette på maskinen, henge opp og brette sammen. Men det var før. Før vi fikk barn nr 4…… Før når vi hadde 3 barn var det overkommelige mengder med klesvask. Jeg kom meg gjennom det, skittentøykorgene ble tomme fra tid til annen og det var gøy 🙂

Nå er det aldri tomt for skittentøy. Nå flyter det på badet. Og ja, jeg har skittentøyet på badet for der står vaskemaskinen. Det var for meg meget praktisk å ha den der…….før Hva skulle jeg med vaskerom? Jeg vaska å bretta klær mens barna satt i badekaret. Meget praktisk. Jeg drev å sulla litt med klesvask og bretting hele tiden inni mellom alt annet, og kosa meg med den delen av husarbeidet. 

Nei, nå ønsker jeg meg vaskerom. I kjelleren. Så får jeg noen turer opp og ned i trappa til dagen. Det er på ingen måte skadelig å gå i trapper. For klær vaskes det hver dag, selv om det ikke er gøy lenger….

-IskremMamma-