Englevakt

Har du noen gang fått med deg engler på tur? Det har jeg, mange ganger.

Farmor Maria, som døde i 2011, hadde en fin måte og ønske oss god tur på. Ofte var vi innom henne før vi skulle reise på ferie. Også i voksen alder var jeg ofte innom farmor før jeg skulle reise bort. Og hver gang sa hun det samme til meg etter en god klem: «Jeg sender med deg noen engler på tur». Det var alltid fint å få med seg noen engler, det ga en ekstra trygghet. Og jeg tror den dag i dag at farmor sitter på skyen der oppe og passer på meg ❤️ Både når jeg er på tur, og ellers i hverdagen.

Jeg skulle ønske jeg var mer som farmor. Hun hadde alltid god tid til oss, og hver gang vi kom innom fikk vi kaffi og mye god kaffemat. Det skulle ikke spares på noe. Oldebarna ble bortskjemt med sjokolade og kaker. Det var mer enn vi fikk da vi var små og var på besøk hos henne hjemme på Waddlann. Da fikk vi gå i skapet på kjøkkenet og ta kandissukker: Enten 2 store eller 3 små 😄

Farmor hadde et hjerte av gull, og brydde seg oppriktig om alle rundt seg ❤️ Hjertevarm og raus ❤️

God fredagskveld til dere alle!

-IskremMamma-