Rekord på en dag!

I går hadde vi en litt større produksjon av iskrem enn vi vanligvis har. Og det gikk overraskende godt. Vi produserte 4300 bokser, noe som utgjør 8 paller med iskrem 🙂

Nå når vi nærmer oss jul, så er det greit å lage opp litt mengder med iskrem, og kjøre til islageret. Jeg liker å ha litt god juleferie, og vi stenger alltid fabrikken i romjula, og gjerne noen dager i forkant av julaften også. Det er en av godene med å drive egen bedrift 🙂

Vi har også hatt rekord tidligere, og det er rekord i antall personer i sving i produksjonen. For noen år siden, når Statoil skiftet logo, fikk vi i oppdrag å produsere opp 18.000 porsjonsbeger. Iskremen hadde samme farge som logoen og hver boks hadde et klister på lokket.

I forkant av produksjonen samlet vi slekt og venner som gladelig kom innom og hjalp oss med å klistre alle 18.000 lokkene. Da iskremen skulle tappes i beger hadde vi hele 7 stk (!!!) i sving i produksjonen. Vi er vanligvis 3. Og på den tiden hadde vi bare halvparten så stort lokale. Det var mildt sagt trangt, og vi måtte holde magen inn hver gang vi skulle passere hverandre. Eldstemann var mormora mi ❤️

Det er slike ganger vi ser hvor rike vi er. Og da mener jeg rike på gode og hjelpsomme venner og familiemedlemmer ❤️

Husk å ta vare på de rundt deg, bruk tida på det som gjør deg glad og senk kravene. Ha en nydelig dag!

-IskremMamma-