Ut på tur igjen…

I fjor jul ga vi (min søster, mi svigerinne og jeg) en reise i gave til mor. Hun fikk da bestemme selv hvor hun ville reise, og fikk oss med som reisefølge. Strengt tatt er det vel bror vår som skulle vært med, men han fikk være igjen hjemme 🙂

Turen ble bestilt i april, og da er det jo ekstra kjekt å reise når alt er betalt for mange måneder siden.

Flyturen gikk til København, hvor jeg nå befinner meg. Og planen for helga er blant annet Wallmans og julemarked på tivoli ❤️

Det var med en liten bismak jeg reiste i dag tidlig. Minstemann Matteo ble syk i går, men jeg vet han får det bra hjemme med Ole Morten.

I tillegg skal Emrik på 7 på leir i helga for første gang. Litt stritt for meg som mamma å ikke få følge han bort i kveld. Håper han storkoser seg masse, og at alt går bra. De er en god guttegjeng som skal reise sammen så de får det nok veldig gøy ❤️

Nå skal vi innta et godt måltid på Jensens Bøfhus 😉

Ha en nydelig dag!

-IskremMamma-