Julestemning på høyt nivå 😍

Nå har vi hatt 3 fine dager i København. Dagene har bestått av shopping og god mat. På fredagskveld var vi på Tivoli. En ting som er sikkert er at der inne er du garantert julestemning 😍 Stemningen er magisk. Julelys overalt, søte små julehus med den nydeligste julepynten i, restauranter og karuseller.

<

Jeg fikk kjøpt med meg litt julepynt, og foreningsgaver til to av foreningene jeg går i.

På lørdag var vi på Wallmans. Og jeg har aldri vært med på noe lignende før. Vi hadde en egen servitør som også var en del av showet på scenen. Vi hadde 4 retters dansk julemeny, som smakte aldeles nydelig ❤️

Showet på scenen foregikk innimellom alle rettene. Hele konseptet var imponerende, og i 4,5 time fikk vi flott underholdning. Det var en god blanding av julemusikk og musikk fra kjente artister, akrobatikk og dans. Noe for enhver smak.

København leverte denne gangen også. Anbefales å ta en tur hit om dere ønsker en god dose julestemning ❤️

-IskremMamma-