Endelig advent 💜

Den fineste tiden i året er endelig her, nemlig advent 💜 Jeg koser meg hvert år når denne tiden nærmer seg, og begynner gjerne i oktober å spille julemusikk. Vanligvis er jeg tidlig ute med pynting og julegavehandling, men dette året ligger jeg litt etter. Det er nok en kombinasjon av at det er travelt på jobb + travelt på hjemmebane med 4 unger som trenger oppmerksomhet.

Jeg er nok ikke av den typen som skrubber ned hele huset før jul. Jeg liker å ha det rent rundt meg, men jeg liker ikke å «vase bort» hele desember på å vaske hele tiden. Jeg vil heller bruke dagene på ting som jeg liker, og som får meg og resten av familien i julestemning ❤️ Livet er for kort til å stresse det bort i denne fine adventstiden.

Så resten av desember skal vi kose oss masse med julefilmer, julemusikk, julesnop, julepynt, julegaver, juletrepynting, julegavelaging, julekaker osv…

Adventskalenderen i år ble noen søte gaveposer som jeg har fylt med ting barna liker❤️

Mannen får Flax kalender, og jeg er så heldig å få Lakrids kalender ❤️ Den bestilte Ole Morten til meg en kveld etter at jeg hadde snakket varmt om kalenderen. Gjett om jeg ble glad❣️

I tillegg fikk jeg en hjemmelaget kalender med gode ord fra min datter❤️ Og på trappa stod det en pakke til meg, med en kalender oppi. Tenk at noen har laget en kalender til meg 😍 Jeg aner ikke hvem det er fra så det er jo kjempespennende. Men jeg har en liten mistanke 😃

Nå gjenstår det å finne frem alt julepynten og kose meg med pynting i helga ❤️

Ønsker dere alle en fredelig adventshelg!

-IskremMamma-