Å ta seg tid…

Nå i adventstida koser jeg meg litt ekstra. Og har flere kalendere jeg åpner hver dag. Blant annet en kalender fra min datter der jeg trekker lapper med gode ord❤️ Det syns jeg er utrolig koselig. En annen kalender er en som min kjære svigerinne har laget, som ligger på Facebook og inneholder en video hver dag. I går handlet den om hvor viktig det er å ta seg tid til små pauser i hverdagen. Og om å gjøre ting som får deg på pluss. Det var en viktig påminnelse😍

Julen er for mange stressende. Jeg har de siste årene valgt å ikke la meg stresse. Jeg vasker det jeg vil vaske, baker det jeg vil bake, og koser meg max. Jeg vil at mine barn skal få oppleve julen slik jeg husker fra min egen barndom: mye kos og latter, men også fredelig og rolig. Husker også godt at vi alltid samlet sammen storfamiliene både på mor og far sin side. Det er gode minner❤️

Jeg husker julemiddagen og riskrem til dessert. Og hvor forvirret farmor ble dersom det dukket opp 4 mandler i grøten når hun egentlig bare hadde gjemt 2 😊 Der onklene mine satt og lo fordi de hadde tatt med en ekstra i skjortelommen. Et annet minne er fra julemiddagen på Bryne da alle lette i skålene sine etter mandelen, og ingen fant den. Tilslutt konkluderte vi med at morfar hadde svelget den. Han spiste nemlig alltid så fort og glemte ofte å tygge maten 😄 Ellers var det alltid uendelig med mat. Mye julekaker og julesnop. Mye latter og kos❤️

Vi har alle et ansvar med å skape gode minner for de rundt oss. Senk kravene, senk skuldrene og nyt denne nydelige tiden. Den fineste tiden i året ❤️

-IskremMamma-