Venninner og påfyll av energi 😊

Er det noe jeg prioriterer her i livet, og som gir meg påfyll så er det blant annet å være med venninnene mine. Enten om det er i forening eller på venninnekveld❤️

Noen venninner treffer jeg fast hver måned, mens andre kanskje bare en gang i året. Men det fine med det er at praten går like bra selv om det er 1 år siden vi treftes sist.

Å gå i forening er utrolig gøy. I tillegg til å få være samme med fantastiske mennesker, så har vi alltid utrolig god mat (og dessert!). Jeg elsker mat, og praten går ekstra godt på full mage ❤️

Her i uka hadde vi juleavslutning i den ene foreninga mi. Vi har gått sammen i 11 år, helt fra Mathilde var baby, og vi gikk sammen i barselgruppe. Bordkortene er fra et av de mange treffene, da Mathilde var liten. Koselig å mimre tilbake 😊

I tillegg til god mat og godt drøs, hadde vi den berømte pakkeleken. Det er alltid gøy 😄

Med både tweens og små barn i hus, er ukene hektiske, og det er alltid deilig å «lande» i sofaen når kvelden kommer. Lysten på å reise ut på venninnetreff på kvelden er ikke alltid tilstede når man er sliten. Man må jo se litt greit ut også. Hoppe ut av joggassen og opp i noe litt mer finere. MEN når jeg endelig kommer meg ut er det alltid topp. Jeg får mer energi av å være sosial, og kvelden fyker avgårde. Utrolig glad jeg har så mange fine folk i livet mitt❤️

Ha en nydelig lørdagskveld der du er!

-IskremMamma-