Snart i mål med nytt design😄

Det er mye spennende som skjer på jobb for tiden. Iskremgarden er inne i en fornyelses-periode. Nå etter 11 år ønsker vi å skifte profil, og de nye boksene blir enormt kule 😄 Skulle ønske jeg kunne dele noen bilder med dere, men det er fremdeles hemmelig….. 😉

Det jeg kan si er at vi kommer ut med 10 nye og gamle smaker, i halvlitere 😄 Det nye designet blir totalt forskjellig fra dagens, og mye mer lekent.

De siste dagene har vi sittet og korrektur-lest tekstene på boksene, og snart kan det sendes avgårde til trykkeriet 👍

Vi har også hatt en festlig fotoshoot i hagen med Ole Morten som nisse 🎅🏼 Utrolig morsomt! Bildene var i forbindelse med en Facebook konkurranse på Iskremgarden sin FB side 😉 Trekningen skjer på julaften og en heldig vinner får levert iskrem på døra i romjulen 😍

På søndag er det 3.søndag i advent, og vi går snart inn i siste uke før jul. Uka kan fort bli stressende, men da er det viktig å stoppe opp og tenke litt over hvorfor vi feiret jul. Jeg tenker vi må senke kravene litt, og nyte de små øyeblikkene. Litt støv bak sofaen har aldri skadet noen. Bruk heller tid på de du er glad i ❤️

Det beste i livet er gratis:

❤️ En god klem

❤️ En god samtale

❤️ Gi et smil til en fremmed

❤️ Skap gode minner

❤️ Gi kjærlighet

❤️ En god latter forlenger livet

❤️ Bruk tid på gode venner

❤️ Sov (om du kan….)

-IskremMamma-