Førjulstid ❤️

For de som kjenner meg, vet at jeg elsker jula, og aller helst førjulstida ❤️ Alt med jula er gøy. Og jeg storkoser meg med adventskalender, julekaker, julemusikk og julegaver. Sistnevnte liker jeg best å pakke inn selv, og kjøper alltid inn masse forskjellig julepapir og bånd. Selv om det langt i fra er perfekt, får jeg gjort det på min måte. Gavene blir pakket inn med en god dose julestemning, og så håper jeg at de som får de liker det som er inni 😃

I dag har vi pynta pepperkakehuset. Ungene får pynte det på sin måte, og så står det fremme en stund til pynt. På et mystisk vis forsvinner nonstop-en og seigmennene sakte men sikkert, og på nyttårsaften får de knuse det og spise det opp om de vil 😊 Koselig med tradisjoner 😍

På torsdag var jeg i juleforening i min andre forening (jeg går i 3 stk). Og da fikk jeg servert pinnekjøtt ❤️ Og selvfølgelig riskrem til dessert. Nydelig! Gleder meg allerede til julaften, da skal vi ha det igjen 😍

Jeg inviterte mor og far på ribbe i dag for jeg vet at de liker det veldig godt. Huset lukta jul og svoren på ribba ble sprø og god, så da var dagen min redda ❤️

I kveld satt vi hele gjengen benka rundt TV’n og fikk med oss at Norge fikk sølv i VM i håndball. Synd det ikke ble seier, men spennende kamp ble det allikevel 😊 Ett av barna klarte å juble så mye over et mål at en telysholder i glass knuste, så det ble litt ufrivillig støvsuging midt i andre omgang. Det gikk heldigvis bra, og ingen ble alvorlig skada.

Kos dere videre i adventstida ❤️

-IskremMamma-