Julemagi 🌟

Alle har hver sin måte å komme i julestemning på. For meg er det flere ting som gjør at julestemningen kommer snikende. Det er alt fra pynting av juletre, til pakking av julegaver med fine bånd, julemusikk på DAB-radioen, og baking av forskjellige typer julekaker med barna. Pynting av pepperkakehus er også en koselig tradisjon, og barna får pynte det akkurat slik de måtte ønske det.

Det er også en spesiell ting jeg gjør hver advent, og det er å gå på julekonsert ❤️ Jeg har vært på mange forskjellige konserter, og den jeg liker aller best er julekonserten med Oslo gospel choir. Dette året (som mange andre år) reiste jeg sammen med min mor, min søster og min svigerinne.

Denne konserten avsluttes hvert år med stående allsang med «Deilig er jorden» ❤️ Det er garantert julestemning 😍

Nå er det 2 knappe dager til julaften. Dersom du kjenner stresset kommer snikende, ta en pause. Det måtte jeg i dag. Det bygget seg opp til et lite kaos her et øyeblikk. Egentlig skulle jeg og noen av barna ut på et ærend. Det endte opp med at jeg droppa ærendet, satte Matteo i vogna og gikk meg en lang tur. Herlig ❤️

Er ikke julestemningen fortsatt på plass kan jeg anbefale å hive seg ned i godstolen og sette på Home Alone-filmen, det skal vi gjøre nå 😄 Fantastisk julefilm for både små og store.

Juleklem fra meg ❤️

-IskremMamma-