Kalvestek og middagsgjester

Hvert år treffes vi en kveld i romjula med mine søsken + følge. Da spiser vi god julemiddag, og dessert, og vi rullerer på hvem som har selskapet. Utrolig koselig tradisjon. Dette året var det vår tur.

Det ble ikke julemiddag dette året, men vi hadde egenprodusert kalvestek av den franske storferasen Limousin, med fløtegratinerte poteter, stekte grønnsaker i strimler og hjemmelaget saus. Til dessert hadde vi en Dronning Maud dessert med en liten twist. Oppskriften har jeg fått av min gode venninne Juliann, og jeg vet ikke om den er hemmelig eller ikke så jeg legger den ikke ut. I steden for at sjokoladen ligger lagvis, har den store melkesjokolade-biter fordelt inni. Og så smaker den bittelitt kaffe. Nydelig ❤️

<

itt senere hadde vi kaffi og egenprodusert iskrem, fra Iskremgarden. Ingen kommer på middag her uten å få iskrem etterpå 😉

Vi er heldige som har stor familie, der alle går overens. Det er ingen selvfølge. Jeg hører ofte om familier som må dele opp selskap og andre festligheter fordi den ene ikke kan være i samme rom som den andre osv. Det må være utrolig slitsomt. Jeg er takknemlig for at både min familie og Ole Morten sin familie er sammensveiset, og at det alltid er god stemning når vi treffes ❤️

Ha en nydelig kveld videre!

-IskremMamma-