Sykdom, bøker og sånn….

Nå i denne mørketiden kan det være godt med litt god mat. Og trenger du inspirasjon til en god forenings-suppe, kan jeg anbefale denne. Nydelig kyllingsuppe, som jeg serverte i ei forening, sammen med hjemmelaget foccatiabrød. Jeg spicet den opp med litt ekstra krydder, og alle likte den veldig godt.

Her om dagen går det i sykdom. Nå har alle 4 barna hatt hver sin runde med feber, noen i flere omganger. Vi har ikke hatt alle barna friske samtidig siden før jul. Og nå begynner jeg å bli lei…..

Selv om det stormer i heimen, er det viktig å holde motet oppe. Det vil bli bedre.

Inni mellom kommer jeg meg ut på tur, og her om dagen kom jeg meg endatil på trening. Jeg hadde avtalt med meg selv tidligere på dagen at jeg skulle på trening på kvelden. Og når kvelden nærmet seg begynte jeg å finne på mange unnskyldninger for å droppe det (typisk meg…..). Men så husket jeg noe av det som May-Bente, søstera til Ole Morten sa i en video før jul (en adventskalender med små inspirasjonsvideoer på Facebook ): En avtalt med deg selv er like viktig som en avtale med en annen.

Så jeg holdt avtalen med meg selv og kom meg på trening. Tommel opp for det.

Jeg hadde ikke nyttårsforsett i år, grunnen til det kan du lese mer om her: Do more of what makes YOU happy! Men jeg ønsker å gjøre mer av det jeg liker å gjøre. Så de siste dagene har jeg blant annet lest bøker. Jeg elsker å lese bøker, men tar meg sjelden tid til det. Jeg leste ferdig en krimbok jeg begynte på før jul: «Stalker» av Lars Kepler. Og nå leser jeg andre bok i en serie av Lucinda Riley: «Stormens søster». Fantastiske bøker ❤️

Det er utrolig viktig å sette av tid til ting som gjør deg glad og som gir deg mer overskudd. Og ikke bare gjøre alt du MÅ gjøre, eller alt som andre ønsker at du skal gjøre.

Do more of what makes You happy! Vi vet ikke hva morgendagen bringer…..

IskremMamma