10 ting du (kanskje) ikke visste om meg…

Her kommer 10 ting du kanskje ikke visste om meg. Mulig noen av punktene vil overraske deg litt.

  1. Jeg elsker jul, og det hender jeg smug-hører på julemusikk allerede i juli måned….
  2. Da jeg var gravid med nr 3 MÅTTE jeg ha Hockey pulver daglig. Jeg kjørte rundt og kjøpte det i forskjellige butikker, så ikke folk skulle tro jeg var helt gal.
  3. Jeg hadde sommerjobb i NSB da jeg var 15 – 17 år. Da vasket jeg bussene innvendig. Det var litt av en jobb, som innebar alt fra å renske tyggis mellom setene, til vindusvask og boning av gulv osv.
  4. Da jeg var liten var jeg så sjenert at jeg holdt på å krype inn i meg selv hvis noen snakket til meg. Det løsna litt etter litt, men endatil sjefen min på læreplassen min da jeg gikk frisør, sa at jeg måtte snakke mer med kundene mine (da var jeg 18-19 år).
  5. Jeg kjøpte gård da jeg var 19 år (Ole Morten var 22 år). Dette er den gården min far vokste opp på, og som vi den dag i dag bor på.
  6. I en periode stelte jeg, og hadde ansvar for 100 slaktegriser.
  7. Jeg har kjørt ambulanse til sykehuset to ganger med to av barna mine. Jeg blir fortsatt kvalm og uvel hver gang jeg møter en ambulanse med blålys. Episodene mine kommer tilbake til meg da…..
  8. Jeg hadde 6-er i matte på videregående skole (er vel lov å skryte litt av det? )
  9. Jeg er livredd for veps, og har blitt stukket flere ganger antagelig pga mine hysteriske bevegelse hver gang jeg ser en veps.
  10. Jeg er i slekt med Aune Sand….(ja sånn litt bak i slekta et sted). Kul mann.

Ønsker dere en nydelig søndag 💛

-IskremMamma-