Snart helg…

I dag har jeg hatt kontordag, og har fått gått gjennom alle summene for varetellingen som Iskremgarden hadde ved nyttår, og ordna klart regnskapet som skal leveres denne uken.

Vanligvis er jeg veldig glad i kontor-dager, men det var mye gøyere før…. Før nyttår…..Før, når jeg hadde sjokolade på kontoret…..

Jeg er nok litt i overkant glad i sjokolade. Og før jeg bikka 30 kunne jeg spise nesten så mye sjokolade jeg ville, uten å merke at buksa strammet. Men det var før……

Jeg husker da jeg ammet Emrik (nr 3 i rekka). Jeg kunne spise en stor plate Stratos i løpet av dagen, og en plate på kvelden. Tørr ikke begynne å regne på hvor mange kalorier det egentlig er. Kan trygt si at han fikk sjokomelk 😜

prøver jeg å spise sunnere, og kun spise sjokolade i helgene. Det finnes jo selvfølgelig unntak da. Ingen regler uten unntak lærte vi på skolen. Så i kveld skal jeg i forening, og da er det selvfølgelig lov å spise litt usunt.

Andre unntak er jo viss jeg føler jeg fortjener det, eller har hatt en drittdag. Eller viss jeg har forbrent litt i overkant mange kalorier på trening. Sistnevnte skjer jo ikke så ofte, og jeg er usikker på om det i det hele tatt har skjedd……

Uansett, jeg prøver å spise mindre sjokolade enn før jul, og det går nok litt utover humøret.

Snart er det helg – heldigvis 😄 Men først skal jeg i forening i kveld ❤️

Ønsker dere en flott tirsdag, enten det er med, eller uten sjokolade 😜

IskremMamma