Ringtesten

Da jeg ble gravid igjen, og vi fikk Matteo, 6 år etter minstemann, var det mange som reagerte. Mange reagerte selvfølgelig positivt, og noen reagerte med: «da må dere få en til på rappen slik at han får noen å leke med».

Jeg har alltid sagt at jeg ønsker meg mange barn. Og da vi var yngre pleidde jeg og venninnene mine å spå med ring (vi gjorde det faktisk nettopp her en dag også, bare på gøy).

Les under hvordan det fungerer:

Du napper ut et av dine egne hårstrå, trær på en ring (helst en gullring som eies av den som skal spås) og får noen til å holde den ca 1-1,5 cm over håndleddet ditt.

Hårstrået med ringen må holdes så stille som mulig. Dersom den:

▪️snurrer rundt betyr det jente

▪️pendler frem og tilbake betyr det gutt

Og tar den en tydelig pause på noen sekunder, betyr det neste barn.

Prøv – det er utrolig morsomt.

Hver gang jeg tar ringtesten blir resultatet 5 barn. Jeg har ingen planer om barn nummer fem, men testen sier så.

En gammel venninne har to store barn nå, og hun fikk alltid tre barn på ringtesten, der ringen stoppet en lang stund mellom nr to og tre. Vi spøker stadig med når etterpåklatten hennes skal komme. Hvem vet ?

Ringtesten kan også tas over magen dersom du er gravid, for å spå kjønnet på babyen i magen.

Nå må jeg bare legge til at vi ikke har planer om en til. På veggen i stua henger de fire 1-års bildene under hver sin spot. Og vi har tullet med at hvis det skulle komme en til, så måtte det blitt en utenpåliggende spot over det bildet, bare for å understreke at han/hun ikke var planlagt 😜

IskremMamma