Endelig fredag igjen…

Ukene fyker avgårde og jeg føler det er fredag hele tiden. Heldigvis! Fredag er min favoritt-dag, og helga er offisielt i gang.

Det fine med fredagen er at alle som regel er i godt humør. Barna kommer blide hjem fra skolen, UTEN lekser, og med hele ettermiddagen ledig. Fantastisk❤️

En annen bra ting med fredagen er at det er «lov» å spise sjokolade i dag. Jeg har aldri klart å holde meg til kun en dag i uken, og det er heller ikke et mål. Hadde jeg ønsket det, så hadde jeg fått det til. Men jeg tenker heller alt med måte. Litt en gang av og til kan ikke skade.

Jeg lever bare en gang, og da vil jeg leve godt ❤️

En annen ting som jeg er veldig glad i er gjærbakst. Syns egentlig det er litt kjedelig å lage, fordi det tar litt lang tid. Forheving og etterheving og alt det der.

Men i dag fikk jeg så lysst på horn med ost og skinke, så da fikk jeg gang på en deig.

Resultatet ble utrolig godt💛 Oppskriften fant jeg på Mat fra bunnen og var utrolig enkelt å lage. Jeg har benkeplate i stein, og jeg brukte kun litt olje når jeg kjevlet ut deigen, ingen mel.

I dag har vi ingen planer, noe som er helt herlig. Elsker fredagskvelden foran TV’n med barna og noe godt i skålene. Gjerne en skål med iskrem, med godt tilbehør.

Ønsker dere alle en nydelig helg❤️

IskremMamma