Jeg har et problem…

Onsdag i dag, og midtveis i uka.

Jeg må innrømme at jeg har et problem.

Jeg trodde det skulle være så enkelt å begynne med hjemmetrening når jeg fikk hjem disse populære treningsstrikkene. Jeg har dem til og med veldig tilgjengelig til en hver tid, på kjøkkenet. Det er vel her jeg bruker mest tid i løpet av en dag, så det burde jo ikke være så veldig vanskelig å få lagt inn litt trening inni mellom….

Problemet mitt er jo at det er så vanskelig å prioritere denne strikken. Jeg finner alltid på så mange andre ting å gjøre i steden for. Og nå henger den der så fint, til pynt på skapdøren……

Ved siden av dette skapet er «snopeskapet». Ja tenk å ha et eget snopeskap. Burde faktisk ikke vært lov.

Før hamstret jeg inn på tilbud og hadde alltid sjokolade tilgjengelig. Nå derimot har jeg funnet løsningen på problemet mitt; min avhengighet til sjokolade.

«Jeg kan ikke ha sjokolade i hus i ukedagene».

Så nå er snopeskapet så godt som tomt. Kun litt tyggis inni der, for det er jeg også avhengig av. Sukkerfri tyggis vel og merket.

Her en dag fant jeg en kokesjokolade liggende fra før jul. Og vipps så var den borte. Og jeg vurderte å gå løs på kakestrø-boksen i går, men jeg klarte å stå i mot…..

Har enda ikke funnet noe som kan erstatte sjokoladen heller, og ikke kom her og si at sukkerfri sjokolade er godt, for det er det ikke. Heller ikke sånn «sjokolade med 85% kakao».

Nei da tar jeg meg heller en gulrot.

Heldigvis er det bare to dager til fredag: min favoritt dag! I mellomtiden får jeg prøve å manne meg opp til en date med denne treningsstrikken som skal være så bra.

IskremMamma