En kveld ute…

I går kveld hadde vi barnevakt og var på Big Horn i Sandnes med familien min. Egentlig har vi en årlig tur på Big Horn, der far betaler regningen (oh yes – du leste riktig), men nå hadde vi ikke vært der siden før Matteo ble født.

Denne gangen var det svigerinnen min som hadde arrangert at vi skulle komme oss ut akkurat denne helgen, siden både bror min og svogeren vår fyller året nå i slutten av januar. De to visste selvsagt ingenting. Og ble positivt overrasket.

Koselig kveld med god mat, som alltid ❤️ Biffen med tilbehør var nydelig, og til dessert hadde jeg Créme Brûlée.

Det er godt å komme seg ut litt av og til. Og så har vi det alltid så morsomt når vi treffes. Som vi sier på jærsk: «me he dæ ikkje løgnare enn me jær dæ te sjøl» 😉😂

 

Festlig pynt bak sofaen, måtte jo bare få det med på bilde.

Tusen takk for maten, far. Håper det ikke blir lenge til neste gang ❤️

IskremMamma