Sitrolina

Har du fått med deg at vi på Iskremgården skal lage sitroniskrem?

Flere har opp gjennom årene spurt om vi ikke kan lage sitron-fløteis. Så vi fant ut at nå i nylanseringen av nytt design og nye smaker, så passa det fint med en frisk nyhet.

Vi har mixet sammen en egen sironblanding, og har valgt å ha en nydelig sitronsaus blandet oppi iskremen. Denne er også egenkomponert (eller det vil si: Ole Morten-komponert).

Jeg har noen bilder fra da vi første gangen laget sausen inne på kjøkkenet. Den vil selfølgelig bli produsert i iskremfabrikken når vi skal lage den i stort, men nå var dette bare en liten testproduksjon. Sausen ble fyldig, frisk og nydelig.

Sausen laget vi av sitroner, eggeplommer, sukker og usaltet smør. Med kun de få ingrediensene fikk vi en smakfull sitronsaus.

Håper denne iskremvarianten faller i god smak hos alle som liker syrlig, og frisk iskrem.

Vi har valgt å kalle den for Sitrolina 💛 Ser denne god ut?

De nye smakene vil bli lansert i løpet av to måneder vil jeg tippe. Bestillingen av de nye boksene er sendt, og leveringstiden er ca 6 uker. Når vi får boksene levert til fabrikken, er det full rulle med produksjon i ca 2 uker før vi ruller de ut i butikkene. Hvilke butikker det blir, er enda ikke helt bestemt. Men følg gjerne med på Facebook-siden til Iskremgården, så oppdaterer vi der.

Vi gleder oss enormt til å få hele utvalget ut i butikk. Håper du blir like fornøyd som vi er 💛

IskremMamma