Endelig feberfri

Jeg har vært litt fraværende på bloggen de siste dagene. Grunnen til det er at minstemann Matteo har vært syk – 8 dager med høy feber og luftveisinfeksjon. Trodde aldri den feberen skulle forsvinne, men på dag 5 med penecillin så forsvant den endelig. Gjett om jeg er lykkelig?

Så nå skal jeg nyte helgen. Jeg skal FEIRE at han er frisk, og at jeg endelig kan slappe av. Det skal bli deilig å legge seg i kveld uten å være nervøs for at Matteo skal bli enda sykere. Jeg er nok ikke alene om å være bekymret når barna er syke, og jeg har nok en tendens til å ofte tenke hva om, hvis, hvorfor osv…

Etter å ha hatt Matteo på fanget og på armen nå i 8 dager, synest jeg at jeg fortjener en «fridag». Så i morgen skal jeg på kino med min gode venninne Cecilie. Vi skal se Fifty Shades Freed. Gleder meg masse både til filmen og til å komme meg ut av huset litt. Og til venninne-tid.

Ellers blir det baking i helgen. Det er jo tross alt bollesøndag og morsdag på en gang på søndag. Hvilken lykke ❤️ Skal blogge mer om det senere.

Ønsker dere en nydelig fredag videre. Besøk gjerne Iskremgården sin Facebook side, og bli med i konkurransen om å vinne iskrem til morsdagen ❤️

IskremMamma