Morsdag

Morsdag er å blir en av de beste dagene i året. Og når den i tillegg havner på Bollesøndag så er det jo bare helt perfekt. Jeg elsker gjærbakst.

Vi starta på lørdag med å bake mange varianter: vanlige boller, boller med gul krem inni, kanelruller, og kanelruller med gul krem oppå. Berlinerboller kan jeg ikke lage selv, så de hjulte vi ned og kjøpte da vi skulle kjøpe lørdagsgodt.

Flaks for meg at jeg har to gode hjelpere, som var med meg på både baking og smaking.

Eldstemann var ikke hjemme, så han fikk ikke være med på moroa.

Ingenting smaker bedre enn nybakte kanelruller med masse kanel og sukker i svingene. Nam nam…..

Tilbake til morsdagen.

Lykke er å våkne (les bli vekket) klokka 11 med morsdagskort og sjokolade på senga ❤️ Og i tillegg spise berlinerbolle til frokost, bare fordi jeg kan og vil. Herlig start på dagen.

Jeg hadde egentlig tenkt å lage kalvestek til middag, men siden jeg sov bort halve dagen, så ble det lasanje-rester. Godt det også. Og så hadde vi invitert oss selv bort til svigermor på mer boller klokka to.

Min egen mor var bortreist på dagen, så hun fikk dessverre ikke noen overraskelse.

Vinterferien er starta, og vi våkna til snø. Det må jo bare bli en bra uke. Vi hadde snakket om å kanskje reise opp i snøen, men nå som snøen kom til oss, kan vi bare kose oss hjemme i steden for.

Ønsker dere en nydelig dag, enten med eller uten snø 💙

IskremMamma