Da TV 2 var på besøk…

I juni 2016, da Matteo bare var 7 uker, hadde vi besøk av filmteamet til TV 2. Jeg hadde hele tiden i forkant sagt at jeg ikke ville være med på opptaket, og mye av grunnen til det var at jeg antagelig hadde en liten fødselsdepresjon, og bodde stort sett på sofaen den første måneden. Har tidligere skrevet et innlegg om det som du kan lese HER.

Det værste var å ikke komme seg noen vei, for all fokus var på ammingen, som ikke gikk som den skulle, og den lille som bare skrek. Jeg hadde jo lyst til å ordne det fint rundt dørene når filmteamet skulle komme, men jeg kom meg ikke ut av sofaen. Det var frustrerende.

Da det nærmet seg opptaket, klarte de å overbevise meg om å være med, men som dere ser på opptaket, så snakket jeg ikke. Det er Ole Morten og barna som snakker, jeg bare ER der. Jeg forstår jo at det ser finere ut, sånn familiemessige, om mammaen i huset også er med på bildene/opptakene.

Opptakene fra produksjonen er jeg ikke med på. Der er Ole Morten og Signe Marie i sving.

De tok også til sides alle tre barna og intervjuet dem på tur. Vi ante ingenting om hva de hadde sagt, før vi fikk se det endelige resultatet noen uker etter. Men jeg synest de gjorde det utrolig bra alle tre.

Opptaket finner du HERdersom du ønsker å se det 😊

Jeg husker jeg grudde meg utrolig mye til de skulle komme. Selv om vi har blitt intervjuet x antall ganger før, både for aviser, ukerblader og på radioen, så er det noe annet når det er på TV. Men det gikk heldigvis utrolig godt, og de som var her fra TV 2 var veldig trivelige.

Da vi starta opp med Iskremgården i 2006, ble vi også filma av NRK. Vi har prøvd å få tak i det opptaket, uten hell. Det hadde vært kjekt å sett opptaket igjen, og jeg vet det er utrolig mye som har forandret seg på bare de få årene. Jeg skal fortelle mer om det i et annet innlegg.

Vi er snart hallveis i februar allerede, og snart er det vår. Jeg synes våren er utrolig fin, og jeg husker godt fra jeg var liten at når våren kom, da var det joggesko på bar bakke. Det var det første vårtegnet. Og vi kunne «hoppe spring» i friminuttene uten jakke. Herlig følelse ❤️

Ønsker dere en nydelig dag videre.

IskremMamma