Mmm sjokolade….

For noen uker siden bestilte vi de nye boksene til Iskremgården. Og selv om de 10 smakene som skal lanseres om få uker er klare, kan vi ikke la vær å eksperimentere med nye smaker og varianter.

For et par år siden kjøpte Ole Morten en maskin som kan kobles på tappemaskinen, og som tilsetter biter (f.eks nøtter, sjokolade o.l). Pr i dag har vi bare sauser i iskremen vår. Det hadde vært gøy å fått til noen varianter med biter også, eller hva tror dere?

Så nå de siste dagene har vi fått hjem uendelig med prøve-varianter av sjokolade biter: Mørke, lyse, store og små. Jeg er i ekstase, barna er i ekstase. Det må jo være drømmejobben å få smake seg til riktig type sjokolade ❤️ Så det har jeg gjort nå i noen dager, smaka på sjokolade. Og for de som kjenner meg, eller dere som har følgt med på bloggen, vet at jeg elsker sjokolade ❤️

Har aldri skjønt det der med vinsmaking. Å smake for å så spytte ut igjen. Her smakes det på både iskrem, sjokoladebiter og saus, og ingenting spyttes ut. Muligens barna spytter ut når de prøver kaffi-is, eller sjokolade med 80% kakao, men det må vi regne med.

Ole Morten har prøvd seg frem med å lage egen sjokoladesaus, og kanskje noe av dette kan brukes i nye kommende smaker. Både sauser og biter.

Vi kommer til å se an salget på de 10 nye variantene. De som det ikke går noe særlig mye av forsvinner, og kan da erstattes med nye typer. Gøy når vi endelig har funnet et emballasje-firma som ikke krever at vi må kjøpe 20.000 enheter pr smak. Det gir oss mulighet til å teste nye smaker i butikkene, for å så bytte de ut etter en stund, dersom folket ikke liker de.

Fantastisk, ikke sant? ❤️

IskremMamma