Jeg gleder meg

I morgen skal jeg på hyttetur, uten barn. Tenk det! Det er ikke så ofte det skjer, og jeg kan nesten ikke huske sist det skjedde. Det må være 4-5 år siden.

For noen uker siden ble jeg invitert med på ei hytte til ei gammel venninne fra barne- og ungdomsskolen. Så utrolig koselig at hun inviterte meg med. Hytta ligger i Forsand, ca 1,5 time med bil og båt (tror jeg…..).

Vi er ca 6 stk som reiser, og det kan jo ikke bli annet enn gøy. Jeg kjenner ikke alle som skal dra, men jeg tenker at når de er venninner av Maj Brit, så må de jo bare være trivelige.

Vi skal lage god mat, fyre opp i stampen, shoppe litt, kanskje gå ut på tur, drikke litt vin og skravle. Rett å slett gjøre akkurat hva vi har lyst til. Eller chille som ungdommen sier Hehe. Det blir digg!

Og dersom jeg får viljen min, blir det nok en runde eller to med et brettspill eller kortspill. Helst begge deler. Jeg elsker å spille spill ❤️

Når jeg først har en liten gjeng samlet, kommer jeg til å benytte meg av muligheten til å kjøre en liten test på iskrem. Håper den faller i god smak. Viss ikke den smelter på vei inn til hytta da…..

Nå gjenstår det bare å pakke baggen, og komme meg avgårde i morgen tidlig. Ole Morten får styre skuta her hjemme. Det går nok bra 😊

Ønsker dere en herlig helg!

IskremMamma