Hyttetur med jentene

Har nå hatt et døgn på hyttetur med jentene ved Lysefjorden. Som småbarnsmamma er det helt nødvendig med små avbrekk fra hverdagen. Og med ørepropper i ørene, fikk jeg en lang og god natt uten noen avbrytelser fra barneskrik. Litt snorking fra øvrekøya ble det jo, men litt må vi regne med.

I går fyrte vi opp stampen ute på altanen, og kosa oss oppi vannet som hadde 38-40 grader. Vi hadde oss en liten shoppingtur til Jørpeland, og jeg er overrasket over hvor mange butikker det er her over. Vi fikk oss også en koselig tur på kafé.

På kvelden laga vi «Nachos ala Helen». Veldig godt. Jeg fikk foresten viljen min når det gjaldt spilling, så det bli mye «lått og løye» med Alias. Og som vi sier på Jæren: «dæ varte ikkje løgnare enn me jære dæ te sjøl». Lattermusklene fikk virkelig kjørt seg. Godt å kjenne at en lever.

I dag fikk vi oss en spasertur i området, og Monica fikk utfordra høydeskrekken sin.

Fant også denne søte Bukkene Bruse-broen på turen.

Takk for denne gang, Maj Brit ❤️

Håper jeg får være med et annet år også, og kanskje ta turen opp på Preikestolen. Der har jeg faktisk aldri vært.

Nå er det hjem til hverdagen igjen. Ønsker dere en nydelig søndag i det fine været.

IskremMamma