Siste vinterdagen

Vi skriver 28.februar i kalenderen, og det betyr at i dag er det den siste vinterdagen. I morgen er det VÅR!

Det er vanskelig å tro at den første vårmåneden starter i morgen, når jeg kikker på gradestokken og den viser -9 grader. I tillegg uler vinden ute. Lite minner om vår akkurat nå.

Minstemann hviler i vogna i kjelleren. Jeg tørr ikke ha han ute nå som været er som det er, og han i tillegg har stygg hoste. Best å holde han inne da.

Det er mye som er fint med våren. Det beste er at været blir mildere, og kveldene blir lysere. Forhåpentligvis snur snart været, og vi kan sende barna ut dørene uten vinterdresser, votter, ullklær osv. Bare tanken på vår får meg til å smile 😊

Påsken nærmer seg med stormskritt, og snart kan vi tørke støv av grillen, fylle opp påskeeggene og nyte enda en ferie. Jeg gleder meg.

Men først må vi komme oss gjennom denne kuldebølgen. Håper bare ikke kulden skaper problemer for folk. Her ble det klatt med noen vifter som frøs fast i isen, men det ordna seg.

Hver årstid har sin sjarm. Heldigvis!

I kveld skal jeg besøke en venninne som har fått baby. Det er først når jeg holder andre sine små at jeg ser hvor stor min «lille» baby (på snart 2 år) er blitt. Blir koselig å treffe den lille jenta.

Ønsker dere en fin dag ☀️

IskremMamma