S Ø V N og camping

Søvn har alt å si på hvordan min dag blir. Når barna sover normalt gjennom natten, tenker jeg ikke over det. Men etter noen uker med skriking, sykdom og atter skriking, så påvirkes hverdagen.

Jeg blir sur…

Jeg ser ingen lys i tunnelen, orker ikke tanken på å planlegge påskeferien i campingvogna eller hytta, og vil helst bare grave meg ned.

Ser dere for dere oss seks, i ei campingvogn? Alle sover i samme rom, eller det vil si at det er et par skyvedører der, men de er på ingen måte lydtette (!).

For å finne mat i skapene, må du inn i kjøkkenet, som også er en del av campingvogna – rett ved senga til Matteo. Og skal noen på do, så må de forbi alle sengene til de kommer innerst i vogna – der er doen. Matteo våkner bare noen mister en knappenål i gulvet……

Joda, her gjelder det å tenke positivt, eller?

Campinglivet ser ikke akkurat veldig lyst ut slik det er nå. Men så vet jeg hvor fort ting snur, og humøret mitt snur like raskt, bare spør min mann (eller resten av slekta for den saks skyld….).

Forrige natt for eksempel: Minstemann (22 mnd) skrek og våkna flere ganger på kvelden. Tilslutt tok jeg han opp, noe jeg aldri skulle gjort (jeg lærer aldri…..). Når jeg la han ned igjen, hylskrek han, og fortsatte i 2,5 (!!!) time. Jeg var oppe hvert 5. minutt, og la han ned, kosa han på kinnet, alt var greit, lukket døra……. «Vrææææl…..» på an igjen. Som sagt, to og en hall time. Da fikk han flytende Ibux og sovna etter ti minutter.

Jeg konkluderte med at det var to 2-års jeksler som hadde brutt seg gjennom. Kunne glimte de da han geispa ved frokostbordet.

Og denne natten: ingen lyd fra minstemann. For en LYKKE!

Er det mulig? Skulle tro jeg hadde en annen unge på overnatting.

Og naiv som jeg er, begynner jeg allerede å forestille meg den perfekte påskeferien i campingvogna og på hytta ❤️

Så fort kan det snu….. Så får vi håpe at det ikke snur like raskt tilbake igjen 😜

Nå skal jeg fokusere på det som er bra i livet, og ikke henge meg opp i alt som er negativt. For det har jeg lært av min svigerinne, May-Bente, som er coach: det vi fokuserer på – får vi mer av 😄

Så til påsken skal jeg ha en (snart) 2 åring som sover natta gjennom, uten å våkne – selv i campingvogna.

Det er lov å håpe!

IskremMamma