Kinder-isen

Husker dere «Kinder»-isen?

Da vi starta med Iskremgården i 2006, hadde vi en is-variant som het Kinder. Personlig synes jeg det er en av de beste variantene våre. Den smaker som navnet sier: Kindersjokolade….mmmm…..😋

Da vi i 2009 endra designet vårt, og fikk nye bokser, fikk også noen av variantene nye navn. Og alt ble endret til nynorsk. Vi kunne ikke lenger kalle «Kinder» for «Kinder», siden det allerede er et veletablert merkenavn. Den ble endret til «To sjokoladar: kvit og hasselnøtt».

Det gikk lang tid før kundene våre fant ut at dette var den tidligere Kinder-isen. Noen butikker tok den ikke inn, fordi de kun ville ha «de vanlige» variantene. Og siden ingen kunder etterlyste «To sjokoladar», ble den heller ikke tatt inn. Ofte er det lurt å etterspør produkter i butikken. Dersom de får mange nok etterspørsler, tar de ofte varene inn.

Du har gjerne sett tidligere på Facebook at jeg har skrevet:

Savner du Iskremgården i din lokale butikk, er det bare å sette seg på butikksjefen, til isen er på plass!

Jeg har ikke prøvd det, men går ut fra at det funker.

Det her med at «Kinder-isen» skiftet navn til «To sjokoladar», ble ikke helt tatt vel i mot av alle. Det var en person som opprettet en gruppe på Facebook som het noe sånn som «Vi som ønsker Kinder-isen tilbake til butikkene».

Gruppen fikk mange likes, og jeg tenkte at dette måtte jeg ordne opp i. Siden Iskremgården ikke hadde sin egen Facebook-side på den tiden, var jeg inne og kommenterte som meg privat. Jeg skrev at isen fortsatt var i butikken, men i ny forkledning og nytt navn. Han som hadde oppretta gruppa mente det på ingen måte var samme isen. Han hadde prøvd de begge, og de smaka ikke likt.

Jeg ble litt satt ut, men sa ingenting tilbake om at det var jeg som laga isen, og at jeg visste at det var akkurat samme oppskrift. Jeg lot det bare ligge……

Jeg vet det er mange som blir veldig glade når vi nå skal relansere «Kinder-isen». Denne gangen heter den Kompis.

Gleder du deg?

Det gjør jeg 😊 Så håper jeg den blir tatt godt i mot av kundene våre denne gangen.

Ønsker dere en nydelig søndag videre ❤️

IskremMamma