Når minsten har eksem…

Det måtte fire barn til før jeg skulle oppleve eksem. Minstemann fikk eksem da han var noen måneder gammel, og det har kommet og gått litt. Noen ganger er det på ryggen, andre ganger magen, knehasene og armene, men også på lårene.

Jeg har prøvd utallige kremer og salver, men den som fikk eksemen mer eller mindre til å forsvinne er en som heter Utrolig universalsalve. Og den er virkelig så utrolig bra som den høres ut som. Jeg kom tilfeldigvis over en reklame på nettet, og den var så overbevisende at jeg måtte bestille hjem en.

Og har ikke angret…..

Andre tiltak vi har gjort i forbindelse med eksemen er å gå over til et annet vaskemiddel. Nå bruker vi bare Neutral vaskemiddel. Det er anbefalt av Norges astma- og allergiforbund, og inneholder ikke tilsetningsstoffer som f.eks parfyme, fargestoffer eller optiske hvitemidler.

Vi bruker ikke ull innerst mot huden, siden det klør mer enn bomull. Og når han blir varm, klør han ekstra mye.

Tidligere sov han på et saueskinn i senga. Så fikk jeg et tips om å ta det bort, siden har skrek så mye på nettene. Antagelig ble han varm pga saueskinnet, begynte og klø, og derfor våknet og skrek.

Nå er vi inne i en bedre periode, og han sover mye bedre.

Bank i bordet…..

Påskeferien er endelig i gang, og jeg gleder meg til en avslappende uke sammen med familien.

Ønsker dere alle en fin fredagskveld 💛

IskremMamma