I’m still here…..

Bare innom en liten tur for å si hei….

Jeg er her fortsatt. Er bare litt «tom» for tiden, og da blir det lite blogging.

Jeg koser meg med fridagene nå i påsken. Har vært noen dager på camping, ute på tur med familien og på grilling hos venner. Setter utrolig stor pris på alle de fine menneskene som jeg har i livet mitt.

Topptur på Åpta. I bakgrunnen ser dere campingplassen hvor vi har campingvogn og isocamp. Kjekt å få sett campingplassen ovenfra. Vi tok en litt komplisert vei til toppen, men vi kom oss opp hele gjengen (12 i alt), uten for mange knall og fall. Nedturen var lettere, da vi fulgte den riktige stien Hehe……

I dag skriver vi 1.april, og snart kan vi gjemme bort vinterjakker, votter, ull og luer. Kan nesten ikke vente på at våren skal komme på skikkelig.

April og mai er travle bursdags-måneder, da hele fire av oss i familien har bursdag. Først ut er Ole Morten, etterfulgt av minstemann som blir 2 år. Emrik og jeg har bursdag i mai. Det blir nok litt feiring i månedsskiftet tenker jeg.

Håper dere alle har hatt en nydelig påske, og at dere har brukt dagene på det dere liker aller best. Enten om det er skigåing eller avslapping på hytta 💛

Klem fra

IskremMamma