Minstemann har hatt bursdag

I går fylte minstemann Matteo 2 år.

Tenk – 2 år siden vi kjørte inn til sykehuset på natta – småstressa for om vi skulle rekke inn denne gangen.

Nummer tre i rekka så nemlig dagens lys kun fem minutter etter at vi ankom sykehuset. Det var en helt sprø opplevelse.

Selfølgelig stod heisen da vi kom inn, så jeg måtte gå opp trappene fra p-huset MED rier. Vi fikk et av disse nye føderommene, og Emrik ble født i en dobbelseng med Ole Morten liggende rett ved siden av. Glemmer ikke den fødselen så lett…..

Men Matteo kom ikke med en gang. Han kom etter 2-3 timer. Og jeg vet at det ikke er lange fødselen, men det er noe med det når du forventer deg noe, så blir alt annet lenge. Mulig jeg kunne blitt hjemme litt lenger, men jeg var så redd det skulle bli fødsel i bilen på motorveien, så da var der bedre å reise litt tidligere inn.

I tillegg hadde vi en jordmor som ikke fortalte meg noe som helst. Jeg ville vite hvor langt jeg hadde kommet i fødselen:

  • hvor mange cm åpning jeg hadde?
  • om jeg kunne presse eller ikke?

Men hun sa bare: «lytt til kroppen din, Grete«. Ååå hvor irritert jeg var da jeg fikk det samme svaret gang etter gang.

Heldigvis gikk alt annet fint, og Matteo ble født. Og nå er han blitt 2 år allerede. Utrolig!

Ole Morten hadde også bursdag på torsdag. Han ønsket som vanlig ingen feiring på dagen sin, men vi reiste en liten tur på «kinaen på Bryne» og spiste god mat på kvelden. De to eldste var barnevakt for de to minste. DET er en av fordelene med å ha litt aldersforskjell på barna 😊

I går fikk jeg også tatt meg en tur på den nye kaffebaren på m44: Espressobaren. Jeg tok med meg mor og mormor. Koselig med tre generasjoner på kafébesøk.

Jeg likte ekstra godt de søte tefatene med forskjellig tekst. Og den gode sjokoladen fra Egersund ved siden av en god kopp kaffe Mocca.

Håper jeg får oppdatere bloggen litt oftere. Har hatt litt klatt med den i det siste…..

Ønsker dere en nydelig lørdagskveld 💙

IskremMamma