#denfølelsen

Jeg tror det må være første gangen i mitt liv at jeg har stått opp og hoppet rett i treningsklærne. Og kanskje det var på tide at nettopp det skjedde…..

Jeg ble nemlig lokka med på trening av mi gode venninne Camilla, som skulle ha en treningstime med strikk. Det passa jo perfekt siden jeg for det meste bare har strikkene mine til pynt, og ikke vet helt hva jeg skal bruke de til.

(Hvis du ser på bilder over så mangler den rosa strikken. Den har på mystisk vis forsvunnet).

Skrev et innlegg om strikkene i januar, som du kan lese her:

Jeg har et problem….

Endelig skulle jeg få en skikkelig fasit på hvordan jeg kunne trene med disse populære strikkene.

Bare fem minutter ut i timen var jeg skikkelig overbevist om at det her var bra trening. Jeg kjente på muskler som jeg ikke en gang visste jeg hadde.

#denfølelsen

Jeg må nok innrømme at jeg ikke brukte de tyngste strikkene, for det finnes ulik styrke på de. Men det var helt nok for meg. Og mens jeg sliter meg i gjennom øvelsene titter jeg opp på treningsinstruktør Camilla. Hun derimot, bruker de tyngste, og gjerne to oppå hverandre også. Er det mulig? Råere dame skal du lete lenge etter.

Jeg kommer nok igjen på timen. Antagelig ikke i morgen. Da sliter jeg nok Max med å gå opp og ned trappa. I tillegg skal jeg jobbe i isen så det blir nok en utfordring. Men absolutt en kjekk time, med bra musikk. Tommel opp!

Kos dere videre denne fine onsdagen.

-IskremMamma-