Fest hele helga

Mai måned er fest-måned. For mange betyr det konfirmasjon, og jeg har for alvor begynt å planlegge konfirmasjonen til vår eldste sønn. Han skal konfirmeres i mai 2019.

Nå er det et helt år til, men jeg liker å planlegge og ha kontrollen. Og helst i god tid.

Denne helga har vi feira de to minste. På fredag feira vi Emrik sin 8 årsdag sammen med et tvillingpar som har bursdag på samme dag. De inviterte alle guttene på trinnet, og feira i lag på idrettshuset. Utrolig greit å feire sammen med noen andre.

Godt lydnivå, og ikke minst aktivitetsnivå på alle guttene. Kjekt å kunne samle de alle, og få bli bedre kjent med de som Emrik går sammen med på skolen hver dag. Vi hadde maten i kaféen, og så fikk de leke i idrettshallen etterpå. Det var mange svette og glade barn da selskapet var slutt.

Og jeg fikk prøvd meg som keeper, noe barna syntes var morsomt siden jeg for det meste dukket da ballen kom fykende i nettet. Herlig gjeng.

I dag hadde vi familieselskap og feira Matteo sin 2 årsdag og Emrik sin 8 årsdag.

Jeg er utrolig glad i kaker, og tenkte dette var en god mulighet til å få øvd meg på å lage forskjellige kaker til konfirmasjonen. Det ble et par nye, som jeg ikke har servert før.

Brownies med ostekrem

Ostekake

På kakebordet hadde jeg også «Safari-dessert» og vanlig brownie.

I tillegg hadde vi selfølgelig iskrem m/tilbehør, pastasalat, foccatiabrød, geleskiver og pølser.

Tror alle ble gode og mette ❤️

Vi begynte å snakke om antall kaker og sånn til konfirmasjon. Siden søstera mi også har konfirmant neste år.

Vi kommer til å bli rett over 30 stykk, med stort og smått. Er det nok med 8 kaker, eller hva er vanlig? Og hva kan vi ha til dessert? Gjerne noe som er godt sammen med iskrem 😉

Kom gjerne med innspill. Jeg føler meg ganske blank. Selv om jeg har vært i noen konfirmasjoner tidligere, har jeg aldri tenkt over dette med antall kaker og dessert. For meg har dette med konfirmasjon vært noe som skal skje lang der fremme et sted. Og plutselig er det snart vår tur.

Skummelt……og litt spennende 😊

Ønsker dere en fin søndagskveld ❤️

IskremMamma