Endelig!!!

Det har vært en lang reise, men endelig er de nye halvliterboksene til Iskremgården ute i butikk. Nå i første omgang på Coop Vigrestad og Spar Varhaug.

Vi er utrolig fornøyde med det nye designet. Det ble akkurat passe lekent og fargerikt, og jeg tror det appellerer til et litt bredere publikum enn det forrige designet.

Det er Skarp som har designet boksene våre, og samarbeidet med de har vært fantastisk. De forstod med en gang hvordan vi tenkte, og kom med mange idéer til hvordan de ville at sluttresultatet skulle bli. Det tok ikke mange møtene før vi var fornøyd med resultatet.

Det som jeg syns er litt kult med designet, er at mens du sitter å spiser iskrem, kan du finne små slagord og rim på boksen, nesten litt sånn som med melkekartongen. Jeg liker hvertfall å lese små historier, løse kryssord eller krimgåter som jeg finner på melkekartongen. Regner meg jeg ikke er alene om det.

Et eksempel på de små slagorda er dette som du finner på Vaniljeglis:

Et glis om dagen

med is i magen 😄

Håper du også liker de nye boksene. Og at du finner deg en eller flere favoritter blant de 10 smakene.

Hadde det vært opp til oss, hadde de nye boksene vært rundt om i butikkene i hele Rogaland akkurat nå. Helst i hele Norge selfølgelig, men det får bli neste steg.

Ting går litt tregere enn vi ønsker, fordi varene må meldes inn og registreres på de forskjellige kjedene osv. Det hjelper fælt lite at vi er klar nå, når kjedene ikke er klar.

Så da er det bare å smøre seg med litt tålmodighet – eller som jeg pleiet å si: ha litt is i magen 😉 Plutselig finner du iskremen i en butikk nær deg.

IskremMamma