Å få vokse opp på en iskremfabrikk

Jeg har egentlig ikke tenkt så mye over det, men det må jo være litt stas å få vokse opp på en iskremfabrikk. Der pappa og mamma lager iskrem dagen lang, og alle tror vi spiser iskrem både til frokost, middag og kvelds.

Eldstemann Ole Kasper, var 2 år da vi starta å lage iskrem på Iskremgården for 11,5 år siden. Og Mathilde var 4 mnd gammel. De to minste har blitt født midt mellom is-laging.

I dag var det planleggingsdag på skolen og Emrik var helt klar for å jobbe i isen. Det fikk han selfølgelig lov til. Greit å lære de tidlig opp. Han tok oppgavene på alvor, og var kjempe flink.

Her poserer han fint foran pappa som tapper iskrem i 5-litere. Emrik fikk hjelpe til med å ta på etiketter på boksene, og sette lokk på. Han fikk også prøve å tappe iskrem. Stor stas for en liten gutt. Han har store ambisjoner om å ta over driften når han blir stor.

Etter at vi har fått ut de nye boksene til Iskremgården, har det kommet utrolig mange positive tilbakemeldingen. Det er så utrolig kjekt å få høre at alt arbeidet vi har lagt bak, er vellykket.

Og når folk stopper meg på gata, eller sender meldinger om at de har funnet nye favoritter blant Isene i isdisken, blir jeg ekstra glad i hjertet mitt.

Dersom du ønsker å lese mer om Iskremgården, eller sjekke ut hvilke smaker vi har, kan du gå inn på hjemmesiden vår her: Iskremgården

Nå er det langhelg igjen, og ute er det nydelig sommervær. Måtte det fine været vare lenge fremover.

Jeg gleder meg over at Matteo er frisk igjen, og at vi kan være ute og kose oss. Han er definitivt en «utegutt», så når han er syk, og ikke får gå ut, så er det ekstra kjedelig.

Lag dere en fin pinsehelg 💙

IskremMamma