Hva har jeg gjort?

Det hender jeg er litt stor i kjeften, dessverre…..

For noen måneder siden spurte ei venninne meg om jeg skulle henge meg på og løpe KK-mila i september. «Klart jeg er med!» får jeg sagt……uten å tenke meg om. Det hørtes jo gøy ut, der og da hvertfall.

Egentlig tror jeg hun spurte for tull. Jeg har alltid vært tydelig på at jeg ikke skal delta på noe løp, og hvertfall ikke reise på helgetur til Oslo for å svette. Heiagjeng har jeg sagt meg villig til å være.

Jeg har ALDRI løpt en hel mil, og ikke vet jeg om jeg klarer å løpe en hel mil heller. Men når alle andre klarer det, så må jo jeg også klare det? Eller?

En gang må være den første. Og så tror jeg det er sunt å bevege seg ut fra komfortsonen inni mellom.

Så da er det bare å hive seg rundt og begynne å trene. Jeg kan jo ikke være dårligere enn alle andre.

Etter at jeg var stor i kjeften, og sa ja til dette opplegget, spurte jeg søstera mi om vi to skulle reise sammen. Da er vi hvertfall to om å aldri har løpt KK-mila. Da kan vi grue oss sammen. Og glede oss til champagne-glasset vi får etter å ha løpt i mål 😄

Og så er det jo alltid gøy med en Oslo-tur. Og hotellfrokost 👌🏻

Nå har jeg faktisk gått til innkjøp av en løpeklokke av alle ting. Jeg brukte bursdagspengene mine og bestilte en Suunto Spartan Sport klokke etter anbefaling av ei venninne. Syns den var lekker.

Jeg har allerede testa den ut på en løpetur på 5 km, og det gikk fint. Så nå gjenstår det å se hvordan det går fremover. Det vanskeligste er å komme seg over dørstokken. For når jeg først er ute, er det deilig å løpe en tur med god musikk på ørene.

Mangler bare å få kjøpt meg noen nye, gode løpesko. De jeg har er ikke av den nyeste årgangen. Tips mottas med takk.

Ønsker dere en nydelig søndag 💜

IskremMamma