Bryllupsdag og Lille India

I går, den 26.juni, hadde vi bryllupsdag. 14 år som mann og kone, og 19 år som kjærester. Tiden flyr i godt lag.

Dagen ble feira med isproduksjon på dagtid, og date på kvelden. Det er ikke så ofte vi er ute på date, så det var utrolig koselig.

Jeg passet på å stikke innom den lokale bakeren før jobb, og kjøpte litt god lunch. Det falt i god smak hos min bedre halvdel.

Tone Karin, som var min forlover da vi giftet oss, kom innom med en selvplukket bukett med blomster. Det satte jeg veldig stor pris på. En bukett plukket med kjærlighet, som hun sa så fint Hehe…..

På kvelden satt eldstemann barnevakt, mens vi reiste til Egersund på date. Det er en av fordelene med å ha aldersforskjell på barna. De store passer på de små 😊

Jeg hadde hørt mye positivt om en restaurant som heter «Lille India», og vi ville teste ut maten der. Vi elsker begge indisk mat, og spiser ofte indisk mat når vi er i utlandet, så dette passet utmerket.

«Lille India» leverte. Lokalene var koselige, servitørene hyggelige og maten helt fantastisk nydelig❤️. I tillegg var det utrolig mange gjester i restauranten, selv om det var en helt vanlig tirsdag kveld, noe som i seg selv er et positivt tegn.

Det blir ikke siste gang vi besøker denne restauranten. Anbefales på det varmeste.

Ønsker dere en nydelig dag ❤️

IskremMamma